2016-04-09 2358 浏览
炒年糕二部曲之年糕锅篇 .一人价钱$78+25+18 未计炒饭但冇加一.其实想食左哩间好耐 终于开系我主场铜锣湾实在太感动😍店入面会有韩国服务员 好韩呢.首先拣年糕锅 哩个就规定几多人叫几多个锅 咁我就叫左芝士同烤肉既😌好正 劲多芝士痴住对筷子 烤肉都食得出系烤过既 成个锅配料唔少架 有好多泡菜年糕等等!同出面唔同既系佢用普通gas炉同埋甜甜地辣辣地汤地😌几特别啦 虽然未到超级好食.之后第二部就系拣面底 虽然成$25 但我想讲份量系唔少架 当然识拣一定拣韩国拉面啦 打边炉一流👍🏻.最后就系拣配料 $18 我就拣左炸饺子既 三只大大只放系锅面好霸气❗️个皮够un浸左好耐都唔烂 味道ok.总括黎讲我觉得哩间以价钱取胜 味道更加系唔算差 虽然系环境迫d 我一定会再帮衬架 如果口痕想食部队锅
炒年糕二部曲之年糕锅篇 .
一人价钱$78+25+18 未计炒饭但冇加一
2016-04-05