2021-12-09
《🚇屯马开通真的很兴奋》大乡里出城第一次搭屯马线去到宋王台站,去九龙城食嘢,以前只系得巴士,而家真系劲方便啊~好多个出口,去边都咁方便而家👍🏻寻日同事叫呢间嘅外卖,搞到我都想食,今日就过嚟试吓🥢原只鲜虾肠💰$25劲大粒虾,肠粉皮薄唔会好粉,呢间肠粉好食🉐推介🉐🥢家乡咸水角💰$18好钟意食咸水角,外脆内软,整体软熟,都几多饀,调味刚好,好味🉐推介🉐🥢锦绣灌汤饺💰$30好耐无食灌汤饺,呢间灌汤饺不过不失,味道都几好,冇味精,皮薄多饀🥢Mozzarella芝士虾春卷💰$25虾大粒,有少少芝士调味,几新鲜嘅口感,炸行香脆唔多油🥢香脆韮菜角💰$22香口嘢人人都钟意,特别系邪恶煎炸嘢,估唔到呢个韮菜角咁好食,其实佢就似炸韮菜饺咁,脆卜卜,劲丰满嘅饀料,好多韮菜🉐推介🉐💰$161/2ppl (no service charge, $5 tea per one)🚩誉满点心专门店 (九龙城)📍九龙城龙岗道1号地舖
寻日同事叫呢间嘅外卖,搞到我都想食,今日就过嚟试吓
🥢原只鲜虾肠💰$25
劲大粒虾,肠粉皮薄唔会好粉,呢间肠粉好食🉐推介🉐
🥢家乡咸水角💰$18
🥢锦绣灌汤饺💰$30
🥢Mozzarella芝士虾春卷💰$25
虾大粒,有少少芝士调味,几新鲜嘅口感,炸行香脆唔多油
🥢香脆韮菜角💰$22
🚩誉满点心专门店 (九龙城)
📍九龙城龙岗道1号地舖