2016-10-24 273 浏览
又到左食甜唔既时候啦💕次次去亲元朗都会帮衬呢间又平又好食既糖水铺 因为太好食既关系几乎次次去都要排队今次都唔例外 不过排左10分钟左右就入得噜~因为太多人既关系我地5个都坐得有dd逼 跟著我地就叫左5款甜品share黎食啦我嗌既系雪糕杯杯冰($35)一上枱个样唔算系劲靓劲吸引可能因为d芒果汁cum住晒d冰既关系😂但系一食落系超级好味 佢既冰加埋d芒果汁同士多啤梨汁一齐食系啱啱好而且酸酸甜甜咁样好好味 而佢既底部系满满既红豆粒粒 对于钟意食红豆既人黎讲简单系恩物💕而冰上面有一球自选雪糕我就简左朱古力味加埋d椰果同生果一齐食劲夹朱古力味又浓👍🏻之后就系朋友既summer($29)summer呢款甜品系旧款黎但系水准一直都好高我之前次次食呢间都会拣summer😋佢上枱个阵都几吸睛架因为都摆得几靓几吸引 两球雪糕加埋满满既明珠同生果个感觉好fresh😛而且佢既生果旧旧都大大件又甜仲有我好钟意食既西瓜哈蜜瓜面头放左2枝黑白配做装饰系又平又靓又抵食第3款甜品就系芒果奶冻($29)佢既奶味好浓郁而且加上酸酸地既芒果中和返就啱啱好 食落又香又滑 呢款甜品会比较啱钟意奶味浓既朋友我就一般般重奶味既但都觉
我嗌既系雪糕杯杯冰($35)
雪糕杯杯冰
之后就系朋友既summer($29)
Summer
第3款甜品就系芒果奶冻($29)
芒果奶冻
佢既奶味好浓郁而且加上酸酸地既芒果中和返就啱啱好 食落又香又滑 呢款甜品会比较啱钟意奶味浓既朋友我就一般般重奶味既但都觉得唔错🙌🏻
第4款就系芒果益力多绵绵冰($40)
芒果益力多绵绵冰
碗绵绵冰都几大碟 而且加左oreo碎同埋朱古力脆脆米望落都觉得好吸引 食落系香香甜甜既益力多味😋而且加左芒果汁 令到个味道更加丰富同埋好夹👍🏻
最后就系朱古力心太软($48)
朱古力心太软
个心太软一上台就有一阵好香浓既朱古力味 而且店主都有心装饰过所以好靓好吸引😍一切开个心太软就有满满既朱古力浆流出黎夹埋士多啤梨食简直系完美💕而一啖热既心太软夹一口冻冰冰既曲奇雪糕食好正😚但系个心太软都几饱架所以做饭后甜品略嫌饱左少少~
雪糕杯杯冰
Summer