2021-03-29 801 浏览
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️【晚餐】🍝 烟三文鱼忌廉烩扁意粉 $68🥘 一口牛野菌芝士焗饭 $68☕️ 鲜奶咖啡 ($8)🥛热泡抹鲜奶 ($8)(2个人用Storellet Apps join会员仲送左2个movenpick雪糕🍦)〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️依间cafe位于得宝地下𠮶层,行入少少就会见到有间铺系木嘅装修,刺猬🦔做主题嘅cafe,入面有好多刺猬公仔,劲可爱😍🍝 烟三文鱼忌廉烩扁意粉 $68个烟三文鱼又比得几多,扁意粉刚好唔会太淋身,个汁已经捞好左,食落啱啱好🥘 一口牛野菌芝士焗饭 $68牛咬落同平时食嘅一口牛一样,菇切粒,两样野夹埋个口感好好,☕️ 鲜奶咖啡 ($8)咖啡我觉得饮落同贵嘅caffè latte一样味,拉花好似散左少少,个刺猬🦔公仔就冇泡沫鲜奶咁明显,依个价钱嚟讲有平时$40几蚊都未必有嘅质素,我自己真系好钟意🙈🥛热泡沫鲜奶 ($8)依个价钱有咁靓嘅拉花,打卡一流,只刺猬🦔劲可爱,同埋饮落唔甜,正常鲜奶
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

【晚餐】

🍝 烟三文鱼忌廉烩扁意粉 $68

🥘 一口牛野菌芝士焗饭 $68

☕️ 鲜奶咖啡 ($8)

🥛热泡抹鲜奶 ($8)

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

🍝 烟三文鱼忌廉烩扁意粉 $68

🥘 一口牛野菌芝士焗饭 $68
牛咬落同平时食嘅一口牛一样,菇切粒,两样野夹埋个口感好好,

☕️ 鲜奶咖啡 ($8)

🥛热泡沫鲜奶 ($8)