2018-03-10
食过了这间小店汉堡包,相信你唔需要去尝试一些高级餐厅嘅汉堡包,因为从佢你已可得到有质素既汉堡包享受。它一定比好多餐厅都更好,而价钱方面系高级餐厅嘅 1/2 或 1/3。 还有他的薯条系粗款,仲要有成七种口味嘅shake shake粉畀你去混合, 我哋拣了三款,真系好味到不得了!香辣烟肉芝士蘑菇牛堡: 第一啖未食到牛都已觉好好,因个饱焗脆咗小小,放到嘴前已闻到蘑菇及芝士香,到口就是饱、芝士、烟肉、磨菇和菜,呢一刻已有惊喜。再食到牛肉的部份,简直系会即刻想叫出来“好味呀”😍😍!好明显系自制手打牛肉,juicy, 松软唔嚡。咁既质哋系边到食到呀?😗😚😋蜜糖芥末菠萝猪宝转牛堡: 朋友话甜蜜得黎只是有轻微芥末味,混得好好。菠萝+猪,烧过既菠萝特别甜,痴住猪扒一齐食可助减少猪扒既肥腻感😋😋yummy!紫菜粉我哋拣咗蒜辣、酸梅和紫菜粉。咁多味都比佢谂到?我特别喜爱酸梅!炸烧卖:有鱼肉同猪肉两种味道下面的BBQ蛋朋友话都推介,下次要试试!
紫菜粉
炸烧卖:有鱼肉同猪肉两种味道
下面的BBQ蛋朋友话都推介,下次要试试!