2013-08-07 959 浏览
本身已经忘记食过呢间野,谂住稳另一间打食谱无意中望到呢间,个几月之前食,衬仲记得咩味就lala声打食评!肥比男友之前食过呢间,所以特灯带我黎食!望望个餐牌,d野都算贵wow~5舍得既肥比叫左个平d既dinner~百几$,男友就叫左300左右既餐,其实多左百几除左简既野食好似正d同多左2只蚝!百几果个餐就5包2只蚝!本身男友套餐有2只蚝,另外店员帮我地简个晚最新鲜既一种蚝x6只~d蚝5算劲新鲜,能说有海水味,5甜!5记得左食咩品种法国蚝!我以后都系5好成日听店员既提议!~5啱口味,不过d蚝个d酱5错!餐汤加包~包5算最好!5够热偏硬~表面d好似系樱粟子,跌到成枱都系,跌到多到好似倒左匙砂糖落枱甘,好影响我食欲!d汤就平平实实,好似我自己㷛甘!味道够5会太淡味男友既系牛~食到好炭烧既味~但太过火,无左牛味,男友5多like~我自己食左都觉太炭了吧,我食5到牛味lol!仲有d店员比把5利既刀我地,我男友觉得好难切叫店员,距地先比把切肉刀我地!而我就系”羊扒“~你无睇错但我食错,我上左台见到系羊架黎既!我不断说服自己羊架都系扒既一种,之后就开动切,不过我个把都5系切肉刀~d店员都5醒水既!问你

肥比男友之前食过呢间,所以特灯带我黎食!
望望个餐牌,d野都算贵wow~

d蚝5算劲新鲜,能说有海水味,5甜
而我就系”羊扒“~你无睇错但我食错,我上左台见到系羊架黎既!我不断说服自己羊架都系扒既一种,之后就开动切,不过我个把都5系切肉刀~d店员都5醒水既!问你你就净比一把~我个碟都系肉黎架!大佬你d羊甘有口感!叫我点用把普通刀切呀?男友只好帮我切一切,我食落口,万般不解。。。点解!点解牛无咩牛味,羊无咩羊味!!我食梗咩?!连我是但买既羊扒都好食过距!
我好5开心甘食左2件细细件既羊架,所有配菜都食晒,因为肥比食5饱。。。一半都5饱。。。

d伴碟,碟碟一样,样子一样好过无,薯蓉又系即冲~
成餐饭d野食都系微暖同冻!而且我真系5饱!羊架去完骨,一个手心既肉都无。。。
当时有9成客!见好多都黎食生蚝~餐加38$就加杯白酒! 位置坐位5大,冷气够,气氛还好!
2013-05-04