2011-05-27
我地去到, 即上2楼, 2楼系好隐藏, 不过成日黎, 一定知2楼大把位, 我地7个人, 坐张10人大台, 正!!!!黎呢度, 我会话, 你千祈唔好谂住有大把人服待, 我黎呢度, 水自己倒茶佢开, 但之后想加水加茶叶, 自便, 冇人会阻你, 好家庭FEEL碗碟餐具一早放晒O系桌上, 自便而食野方面, 牛肉就系牛肉咋, 虾饺就系虾饺味, 唔会有咩特别最吸引我的, 就系平!!!!!!!!!!!!!!!!!!!一桌都系, 鸡扎系旧式的, 用腐皮, 内有鸡亦, 依家好多店唔用腐皮鸡亦, 为SAVE $ 烧卖 , X春旦烧卖, 虾饺, 山竹牛肉, 样样都系OK!!最特别系一个叫砵仔饭, 呢个"砵仔饭", 个阿姐介绍我地食, 我地一心以为真系一个"砵仔"到黎到O既时间, 我同阿姐讲, 呢个系"缸仔"黎㖞咁大砵野, 3碟牛肉咁滞, 仲要有菜跟 !!!!! 都系28蚊, 抵到呢...呢间茶楼不算旧式, 但行的制度也偏向小本乡村式经营, 人人自己服务自己, 但换黎平价美味大件食品实在为我地居民带黎一个好好的饮茶地方!!!!!
2楼大把位, 我地7个人, 坐张10人大台, 正!!!!
碗碟餐具一早放晒O系桌上, 自便
最吸引我的, 就系平!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
到黎到O既时间, 我同阿姐讲, 呢个系"缸仔"黎㖞
人人自己服务自己, 但换黎平价美味大件食品
实在为我地居民带黎一个好好的饮茶地方!!!!!