冻冰冰想叹火锅,听讲包罗万有(万友)火锅,可能系铜锣湾最平任食火锅,晚市只需$150 埋单,咁嘅价钱边度揾呀!一于试吓你,地点位置方便,铜锣湾金利文广场,餐厅性价比高!一人一锅汤底:酸菜鱼店员有礼貌,安排座位之后先点汤底,我拣咗口味特别啲酸菜鱼汤底,酸辣刺激,比较开胃。一人一锅干净卫生,唔使share,自己独享想自由发挥点都得。鱼肉雪白,入口嫩滑,新鲜鲜甜,连埋酸菜一齐食,味道唔错。小食吧出边小食 bar 有好正嘅咸花生🥜酥脆可口,仲有酸甜开胃的萝卜条,有水准。饮品任饮竟然有高级的 tonic water ,真系估你唔到,打边炉饮tonic water 好爽呀!海鲜拼盘每位送小的海鲜拼盘,有海虾、生蚝、虎虾;鲜甜弹牙,一啲都唔失礼。多款火锅配料任食自助区有多款火锅配料任食,本地新鲜肥牛、龙虾丸、海胆丸、陈皮鱼蛋、新鲜蔬菜;款式选择多!甜品雪糕最后食埋我细个最钟意食嘅三色雪糕,完美呀!

一人一锅汤底:酸菜鱼

鱼肉雪白,入口嫩滑,新鲜鲜甜,连埋酸菜一齐食,味道唔错。

小食吧

饮品任饮

海鲜拼盘

多款火锅配料任食

甜品雪糕
最后食埋我细个最钟意食嘅三色雪糕,完美呀!
  • 酸菜鱼