2011-08-06 8 浏览
今天早上用左一张coupon买左份肯德基既粟米鸡肉烤松饼+薯饼配奶茶套餐返公司食,14元平左1.8元,ok抵呀.唔知系咪有coupon,所以今日排队既人数多过平时好多,效率都快,等左一阵.返到公司杯奶茶仍然好热,奶茶都几滑,不过不失啦,粟米鸡肉烤松饼第一次食,见个图片都好吸引,松饼面舖满粟米鸡肉的,但实物系个松饼size已跟图片相差左少少,细左一点,松饼面既粟米鸡肉只有一半份量,我唔知平时系咪都系只有一半份量或是因为coupon的关系所以缩水左,味道一般啦,个松饼好干身,我仲以为系蜜糖松饼咁松化添,点知有点失望.跟住块薯饼失色,睇个样以为ok,都几大块,点知好硬,一点也不松脆,好似炸左好耐咁,好多油呀!!!!我接受唔到呀!!

2011-08-04
8 分钟 (外卖自取)
$14 (早餐)