2018-12-27 290 浏览
圣诞前夕同同事食餐好西,路过K11见到有新店,睇下个餐牌都几吸引,仲唔洗等位,即刻试一试!多多少少因为新开,装修就新派中式风格为主,几淡雅别致,坐得好舒服,啲位都阔落,整体就餐环境大家都几满意!餐牌选择超多,粥粉面饭都有,叫左几个小菜,上菜速度同食物温度都好ok! 菠萝咕噜肉几有镬气!新鲜热辣!酸甜度刚好!👍🏻 螺头炖鸡汤,汤色金黄,清澈,入口清甜,冬天饮大满足!😋 韭黄滑蛋炒牛肉,呢个要比十个like,肉够多!蛋好滑但唔会油淋淋,劲想叫多一份打包! 葱油鸡,嫩滑,葱香令人食欲大振,鸡都好滑,皮薄,加埋啲汁都几惹味!!原来仲有甜品!😍但真系太饱,下次要试埋 整体嚟讲食得都好满足,同场嚟讲性价比算几好,美中不足就觉得冻饮太细杯,同埋份量再多少少就更好了!

菠萝咕噜肉几有镬气!新鲜热辣!酸甜度刚好!👍🏻

螺头炖鸡汤,汤色金黄,清澈,入口清甜,冬天饮大满足!😋

原来仲有甜品!😍
但真系太饱,下次要试埋

2018-12-24
  • 葱油鸡