2021-03-31
琴日同妈咪出完荃湾整野之后,就过左黎呢到大边炉,呢座大厦好多餐厅火锅台,而妈咪最后选左呢间,因为相对比较平宜😇呢间火锅店都好大,而且座位都好宽躺。鸳鸯汤底,我叫左胡椒猪肚,妈咪要芫荽皮蛋,个胡椒好香,之后用后食猪片蔬菜鱼类都好夹,皮蛋就比较清,我地用黎烚肉多。自助区,呢面系丸类肠类鸡猪牛肉,而背面主要系蔬菜类面类,选择都好多。而肉类海鲜就可以扫Qrcode点餐,而且速度好快,点完无耐就即刻送过黎。牛肉已经有4款,有美国顶级牛梅花,无骨牛小排,安格斯黑牛,牛五花。黑豚五花肉,小肥羊肉不过肉类就真系比较簿身,所以大家唔驶惊一碟好多,绝对食得哂,一碟碟咁落大大啖咁食😇是日海鲜 脆肉鲩鱼腩,脆肉鲩鱼片,白鳝片,好彩佢每份都好细份,点完第一转再点第2转,个鲩鱼片好好味好鲜😇中途见到都好多人食呢个,所以我地都捞左小小试下味,个汁真系唔错,捞饭好惹味。甜品区除左独立包装既雪糕雪条,仲有小布丁,豆腐花等等呢个香蕉朱古力中场既时间我地食左一个,之后临走前妈咪自己又order多一个比佢自己食,仲有炖蛋,不过实在太饱吃不了。食得超饱我地两个,真系好抵食,两个人埋单唔驶350 🥰🥰
呢间火锅店都好大,而且座位都好宽躺。
黑豚五花肉,小肥羊肉
是日海鲜
甜品区除左独立包装既雪糕雪条,仲有小布丁,豆腐花等等
食得超饱我地两个,真系好抵食,两个人埋单唔驶350 🥰🥰