2016-01-11
元旦日行大运,周围都咁多人,去到都过左2点,全部大枱都无人,细枱爆晒,中枱有一张无人都唔俾,系要我地系果张坐左几个人嘅中枱到搭枱,见到隔离张细枱就走,坐住先,佢地走左转番张细枱。二人套餐,包饭同汽水都几扺! 白灼虾系中虾黎架,够新鲜 ,不过虾头未够熟.鲍鱼预左细只,今次仲过熟靭左少少,次次都系问先俾叉!我地拣左面酱唐生菜,唔记得嗌少油添,都几多油架,今次无乜面豉㖞!蒸鱼都系咁正,火喉啱啱好 ,肉质够滑。齐晒𩠌叫佢上埋碗饭,拎到黎仲问番我地之前有无攞左饭,吓?乜你地唔知嘅咩? 放心啦!我地食唔落架, 唔系饭桶!叫做有生果,4kai 好细嘅橙。我地都仲未食橙,成3点钟,D大枱都系无人,中枱走剩—枱,竟然话要我地俾2个人搭枱,果张最多坐4个人嘅细枱?? ,梗系话佢知等我地食埋先,系隔离张无人嘅中枱等阵先啰!仲乜咁迫㖞!以前系食开天虹,不过D唔辣嘅豉椒炒蚬变左劲辣又无得走辣,之后就无去啰。平平地食吓海鲜,呢到都几扺食嘅,不过下次佢客多果阵就唔会去啰。
二人套餐,包饭同汽水都几扺!
白灼虾系中虾黎架,够新鲜 ,不过虾头未够熟.
鲍鱼预左细只,今次仲过熟靭左少少,次次都系问先俾叉!
蒸鱼都系咁正,火喉啱啱好 ,肉质够滑。
叫做有生果,4kai 好细嘅橙。