餐厅: 牛角次男坊 (荃灣廣場)
资讯:

2021-10-01 596 浏览
挂住牛角呢两字,谂住质素有保证🤔但12点9去到都无咩人,已经有种伏味浓既感觉烧盐曲牛舌便当$60几蚊,午餐黎讲都几抵食,份量对女士岩岩好,男士就可能唔够食😯薄切,8块加埋等于1块厚切,只可以话师傅手功很利害😂😂但主要靠烧汁同紫菜带起香味,本身牛舌味偏淡,唔够弹牙前菜反而有惊喜,冰冰凉凉又弹口👍👍美国牛腹腩次男坊丼🐮$90几,卖相吸引👍如果可以考虑埋食客既感受就更好,上层满满既牛肉同芽菜,食起上黎好易跌到四围都系😂保留到肉汗,肉质算软熟,牛香味重,层次较单调整体不过不失
挂住牛角呢两字,谂住质素有保证🤔
但12点9去到都无咩人,已经有种伏味浓既感觉
牛舌便当

前菜反而有惊喜,冰冰凉凉又弹口👍👍
次男坊丼

整体不过不失