叫左个$188嘅卜卜贝蚬兄弟家族,话可以食完卜卜蚬可以用嚟打边炉。点知上枱系用好浅嘅平底锅🍳。之后放啲🦐虾丸粟米🌽落去,发觉只浸到一半,就问楼面可唔可以转返个深啲嘅煲🥘比我地,点知佢话个个客都系咁食,拒绝换煲。再话如果要换煲,就比钱再叫一个汤底。其实比钱叫多个汤底冇问题,最后我地都叫多一个。但个人觉得打左几十年边炉,都未试过个煲系咁浅,连烚都烚唔到,咁就不如直接同客人讲个卜卜蚬锅系净食算啦!我只系转个煲啫,又唔系叫你比个全新嘅汤底我,叫多个汤底比你赚多几十蚊客人唔再光顾,咁又何苦呢?发生完依件事之后,其实全枱人都感觉好不愉快。点知新汤底到嘅时候,楼面收走旧汤底嘅同时,竟然叫我地自己将碟上面嘅蚬壳倒入旧锅比佢收走🤬。不如我帮你收埋入厨房洗埋先走好冇?总括嚟讲,食物都算可以嘅。价钱亦唔算贵,正正常常。如果唔系服务上有咁嘅体验,都会再嚟光顾。