2020-06-12 268 浏览
睇介绍就唔可信,亲身去试一试先知道实际情况系点!专程避开中午放饭人流,下午两点几去到都要等半个小时先有位。唔讲咁多即刻介绍下啲大虾味道系点啦!.呢个自助餐$198有六款唔同嘅主菜你拣, 第一样先拣咗夏威夷椰子虾同埋大虾意粉配龙虾酱先。 炸到金黄色嘅椰子虾虽然食落有少少干身,但系加上椰丝同少许菠萝粒系面一齐食,感觉几特别。 至于个龙虾酱意粉个味道就比较淡,不过意粉煮得唔错,唔会好淋好散同易断。.轮到招牌蒜蓉虾同埋爆谷虾, 我完全谂唔到佢嘅招牌蒜蓉虾系点招牌法,一啲蒜蓉味都食唔出,净系feel到好油, 不过虾肉食落都算结实。至于个爆谷虾真系除咗卖相特别之外,我唔系好建议大家食,炸得太干身之余仲要好细粒。.最后系烤大虾, 我觉得系咁多款入面最好食嘅一款。起码啲虾配埋佢嘅酱汁一齐食味道唔错,同埋食落知道自己系食紧虾,我都食咗好几串。.你话抵唔抵就见仁见智啦,值唔值得试都好睇你有冇钱呀。不过如果畀咁嘅价钱应该有更加好嘅选择。