(非会员)
我上左去 见几便 又有新野 去左 冇想像之中咁差 刺身 肥美 大件 写几多件黎几多件寿司 等就等耐左 不过烧牛肉唔错卷物 唔错 推介 馒鱼之士卷沙律 好多款 最好食豆腐沙律烧物 新出既生豪 不过要等几耐下 唔错 鸡软骨等等 馒鱼反 细细碗 和食 牛柳粒 同 新出既鱿鱼so 几正 惹味F 吾记得左系咩 系反同埋乌冬个d 猪骨汤拉面 日式炒面 个d好大碟下 不过有待应提醒 冇中招 大家小心 不过人多 点个d都几好食..热乌冬同牛肉乌冬 唔错炸物 正 依D价钱食到依D炸物 真系几好 快到 同埋d吉烈野唔错 炸虾等等都唔错小评:无想像中咁差 可能人多 先做到咁 待应态度唔错 落单时己经讲明写数量 同埋叫我地留意下F个张d野食 无流到单..最后太胞 汤水冇饮 平日真系低食 1位 都系17x同埋见D人生日真系好有气分` 不过D台几细张 我地单数人 D台多左个位出黎 摆野唔错 见人地都好迫下
我上左去 见几便 又有新野 去左 冇想像之中咁差

刺身 肥美 大件 写几多件黎几多件