2013-06-27 1281 浏览
平日帮𠋆下,并无出现其他食评既问题,西多士5分钟内就做好,服务态度属于非常好,对全部顾客都系有礼非常,所以好多所谓问题,都应该系出现在周六日人多排队下,做吾切所做成,我觉得周六日既顾客应该以体谅既态度睇事物。奶茶其实吾错,味道好浓。餐厅贴有杂志推介,话这里既西多士好脆,我觉得系D职业食评家既写法,因为我睇咗前后左右台既西多士,都系属于软绵绵既效果,绝对吾属于脆既状态。这里既西多士既特别应该吾系脆吾脆,都吾系用咗咖央,而系这里用既咖央估计系自己做或加咗D香料,所以味道吾系超市卖既罐头咖央味道,我估计系加咗班兰叶。不过24蚊属于过高,应该系出咗名既结果。蛋牛治属于正常味道,不过师傅切成四块,有诚意。
冻奶茶
奶茶其实吾错,味道好浓。
咖央西多
蛋牛治
蛋牛治属于正常味道,不过师傅切成四块,有诚意。
题外话/补充资料: 这里保持吾安装冷气,实在值得嘉许,甘先保留大牌档既风格,加咗冷气,甘都叫大排档咩。
2013-06-26
冻奶茶