我自己点解会想试呢间野呢?因为YouTube既果籽对另外一间分店个老细有一次专访!但好睇既位其实系下面有几个人既留言!😂认真CLS!佢地真系J果个另一间分店个老细J得有D过份!🙈搞到我对个店名印象好深刻😂 见到MK有分店,就试下咁!讲番正题,首先你见到佢个奶盖系劲厚劲多,接近三分之一杯咁!🤤个坚果奶盖饮落劲香,有一种劲浓郁既榛子味,阵味似kinda 缤纷乐!lol四季春个茶底就有茶香既!主要系饮佢个奶盖!当然佢个奶盖同四季春都可以沟匀咁饮既,都系好饮既!佢系无饮管提供既!同埋要加$1先有得装落纸兜攞走。吾用胶袋应该系因为环保。会比个小铲仔你去𢳂奶盖黎食,都几新奇,不过我谂都系噱头黎嫁啫!🙈另外,佢个杯盖design我自己就吾太like,虽然话就话有位可以打开半个杯盖去食个奶盖,但系其实用佢果个位会好难饮到杯茶,因为会被个开口位夹到个嘴!所以要成个杯盖除左落黎先饮得舒服!😂但系如果要除左杯盖先饮得爽,咁佢地开半个盖既开口位咪多此一举左!?😀当然纯属个人见解!🙈 而杯盖design只系细位,整体而言,呢间系好好饮嫁,同时适合乳糖不耐症人仕饮用!👍🏻之后再有机会,会想试佢个伯爵朱古力坚果奶
认真CLS!佢地真系J果个另一间分店个老细J得有D过份!🙈
搞到我对个店名印象好深刻😂 见到MK有分店,就试下咁!

四季春个茶底就有茶香既!主要系饮佢个奶盖!
当然佢个奶盖同四季春都可以沟匀咁饮既,都系好饮既!

所以要成个杯盖除左落黎先饮得舒服!😂

之后再有机会,会想试佢个伯爵朱古力坚果奶盖茶!🤤🤤🤤
四季春坚果奶盖茶
2020-09-17
5 分钟 (外卖自取)
四季春坚果奶盖茶