2010-08-13 55 浏览
次次去度我都会叫一个pizza + 一个粉面因为次次都系2个食呀嘛~试过佢既 周打海鲜汤 同 忌廉汤, 中2 周打海鲜汤多d~~够鲜甜我一次过讲下d pizza先啦~因为我已经差5多试过哂~pizza汉堡pizza:有D汁,又多芝士田园pizza:OK芝士pizza:OK,,呢个反而唔觉系芝士PIZZA,,太少啦海鲜pizza:一般...热三文鱼不太好食,鱿鱼反而几新鲜!烟肉菠萝 Pizza:冇乜特别,但我男朋友话就系中2佢够'正常'wo海鲜汤意粉:呢个都系ok,但都系唔饱,,味精一定有落,但又唔系太过多既,又有虾又有蚬,别太贪心吧香港人!甜虾焗饭:墨鱼汁意粉:好中2呢个~见到有人话冇汁,我呢个又好多wo,如果你觉得佢冇汁,你咪叫佢再整过啰我自问冇本$食贵野,要$1000食到既野,我真系食唔起,如果食开贵野既,就唔好贪平落黎呢d平民阶级食野既地方啦
次次去度我都会叫一个pizza + 一个粉面
因为次次都系2个食呀嘛~
够鲜甜

我一次过讲下d pizza先啦~
因为我已经差5多试过哂~
pizza
汉堡pizza:有D汁,又多芝士

田园pizza:OK

甜虾焗饭:
汉堡pizza
田园pizza
芝士pizza
海鲜pizza
海鲜汤意粉
甜虾焗饭..好多奶味...bb食架?
墨鱼汁意粉,好香蒜味!
2010-08-07
汉堡pizza
田园pizza
芝士pizza
海鲜pizza
海鲜汤意粉
墨鱼汁意粉,好香蒜味!
  • 墨鱼汁意粉