2021-09-16
🤫一百蚊左右火锅吃到饱😬前几日有朋友问我,有冇budget1️⃣0️⃣0️⃣蚊左右嘅火锅推介😆 佐敦呢间十二锅咪系啰✨ 餐厅有十二个一人火锅套餐, 火锅➕饭/粉➕饮品=盛惠$115💰, 上菜速度极快,QR code手机落单唔使5️⃣分钟已经上齐嘢食。🥘泡菜豚肉锅(部队锅): 相对去韩国餐厅食呢个部队锅, 呢度嘅部队锅价钱相宜好多, 火锅配料同埋豚肉片份量都非常足够一人份量, 绝对食得饱肚😉老姜麻油鸡锅: 唔系好食得出老姜同埋麻油味, 汤底同鸡件🐔味道唔错, 食完成身暖笠笠🐽盐酥花之丸: 同行友人好钟意食花之丸🥢, 呢度都整得唔错, 炸得金黄香脆, 伴上芫茜配菜, 风味更佳🤗~~~~~📍十二锅佐敦弥敦道219号庄士伦敦广场地下4&5号舖~~~~~
~~~~~
📍十二锅