2022-10-11
呢度既串烧真系超级平民,$12一串,$55五串,$100十串😇平时多数食串烧,两个人埋单都要番至少三百几先饱肚🥹但系呢度食左好多串烧同其他比较贵既烧物先三百蚊左右🤡而且有得拣串烧既辣度,同自行再落辣粉,自己调味,即叫即烧🤓.👁🗨烧原条茄子(7.5/10)💲38.➰茄子面头铺满哂蒜蓉🤤同样地都系属小辣,孜然味又吾会过多,搞到盖过左茄子既味,份量岩岩好🤡好惹味好juicy,而且食落都吾会话觉得太油腻😬.👁🗨汁烧牛仔骨(7.5/10) 💲38.➰一盒有三块,吾会太咸,牛仔骨都算嫩身,吾会话好难咬果种🤪个酱汁调味同样惹味,都仲食得倒牛既味道.👁🗨蒜蓉烧元贝(7.5/10) 💲28只.➰呢个蒜蓉烧元贝又系够哂多蒜蓉🤩元贝大细一般,新鲜有咬口,蒜味够哂浓郁,我同朋友都一致认为系高质既,仲番兜左一次,每人食左两只🫣.👁🗨大肠包小肠(7/10) 💲18.➰因为好奇佢呢个大肠包小肠会系台湾夜市果种定系点,所以就叫离一试😂原来佢系用左猪大肠包厨师肠,吾系夜市果种😆猪大肠外皮微脆,但要用啲牙力同时间寿食,厨师肠就冇咩特别😂不过由于猪大肠味都比较浓,吾系个个人都岩食 .👁🗨自选串烧 (7/10) 💲
👁🗨烧原条茄子(7.5/10)💲38
👁🗨汁烧牛仔骨(7.5/10) 💲38
👁🗨蒜蓉烧元贝(7.5/10) 💲28只
👁🗨大肠包小肠(7/10) 💲18
👁🗨自选串烧 (7/10) 💲100(10串)
➰牛舌,鸭舌,鸡肾
. 爽口得离吾会难咬 ,孜然味同样岩岩好😌个人好怕啲串烧店会落太多孜然粉,盖过食物本身既味道😬
➰台湾原味肠
. 台湾肠以为系平时果啲又肥又短,佢既size出奇地大,叫一条同朋友share够哂
➰日本麻吉烧
. 烟韧中间有啲麻糬,外层烧到微㶶,香口
➰多春鱼,鱿鱼须串
. 竟然有多春鱼,虽然睇落吾系胀卜卜,但系都够哂多春,烧得恰到好处,吾会搞到干哂同埋痴皮🤓鱿鱼须串有咬口,吾难咬
➰菠萝,牛肉串,羊肉串
. 烧菠萝都系其中一样食串烧必叫既野😂菠萝好甜好多汁,冇烧到干争争,细细旧,方便食😎牛肉同羊肉串啲肉吾算大,偏向细旧,但系味道都正常,羊味系易令人接受果种
👁🗨白桃冷泡茶(7/10) 💲10
➰味道清幽,有淡淡既白桃同茶味,一啲都吾会甜,十蚊就有咁大杯,好抵饮🤫
🔛 整体评分(7.5/10)