2017-07-12 1318 浏览
而家年纪大左,除咗自己朋友之间嘅生日庆祝,依家周不时仲要出席埋朋友啲仔女嘅生日会。。。。。今个星期六我个friend个囡囡又搞生日会,又要谂下送乜嘢。其实,去小朋友嘅生日会做贺礼,同你收到红色炸弹冇乜分别。因为而家啲小朋友生日,买个3D公仔蛋糕系指定动作。仲要事先讲定比你听佢钟意乜嘢卡通人物,一个蛋糕一千几百,就系为咗仔仔囡囡影相个下兴奋,影返几张相留念,show 下面子,我真系唔 buy。今日系将军澳商场,居然比我揾到一个平民价既公主蛋糕,半磅128元,望上去条忌廉裙,都整得好靓。最紧要系啲新囡囡一见到个公仔,一定会兴奋,价钱又合理,比送传统蛋糕更适合小朋友!呢度都有3D蛋糕,依家半磅推广价480。最后我都系钟情呢个平民价嘅小公主。里面系杂果蛋糕,外面系忌廉。除咗个公仔外可以保留外,成个蛋糕都可以食。非常环保。如果要做指定嘅口味加$8就可以。我拣咗杂果蛋糕,味道ok. 钟意系佢有创意,小朋友中意!

其实,去小朋友嘅生日会做贺礼,同你收到红色炸弹冇乜分别。

呢度都有3D蛋糕,依家半磅推广价480。

最后我都系钟情呢个平民价嘅小公主。

如果要做指定嘅口味加$8就可以。

我拣咗杂果蛋糕,味道ok.

钟意系佢有创意,小朋友中意!