2020-07-01
成日好想去荃湾觅食,有一次经过见铺面光猛 仲有好多人等排队,心想下次一定要过嚟试一次,难得今次过到嚟呢边不妨一试平民价日本料理 .❥ ❥ ❥黑松露焗金菇牛奶焗金菇已经系无得顶,呢款仲要加咗黑松露劲之邪恶 ,即时升咗10倍香味特别浓,味道仲好夹添,会追住嚟食唔停.❥ ❥ ❥鹅肝和牛粒石头锅饭 香浓嘅牛柳粒里面肉质非常软腍,重头戏就系见到一块鹅肝劲邪恶,热辣辣石头锅饭,淡淡鹅肝香味扑鼻,锅底的饭焦并不多,本身个人唔系太喜欢咁多饭焦.❥ ❥ ❥带子蟹膏刺身 带子夹住蟹膏 ,我的天。。点解可以咁邪恶唔需要点日本豉油可以好鲜甜 ,蟹膏带一点腥味,个人都可以接受。.❥ ❥ ❥和风日本温室蕃茄 来自日本温室新鲜茄,一片片蕃茄超大块里面再唔捞埋柚子津律汁紫洋葱🧅清新鲜甜爽口,夏天必试.❥ ❥ ❥唐扬单骨鸡翼 赞下呢款单字骨鸡翼,即炸上枱一口外脆肉质比较嫩滑埋个千岛酱带一点酸甜
黑松露焗金菇
鹅肝和牛粒石头锅饭