2017-04-12
贱男BOND 有位细水长流既正印女友,每周末都会同佢穷游香港。妈妈教落,好女人要锡住你,同锡住你荷包。岩既,正因咁,贱男BOND 先有闲钱可以拈花野草周围FING。同女友行骆驼漆大厦,都系WINDOW SHOPPING 下,得个睇字唔洗洗钱就系最开心。上次一位CHEAP精巴打提过呢间BOLD ITALIC,望落门面都几有型格。最紧要系咩? CHEAP 友就梗系睇价钱啦! 望完MENU!两位唔该!合埋眼乱咁叫都仲得!「热带风情,人性服务, 平民价格」望落装修,几有玩味,见到有粉红鹤同好多橄榄树叶。贱男BOND 最重视服务,点解? 好多人觉得坐得唔舒服俾侍应呼喝好有本土味,最紧要100蚊食到60蚊既食材如果咁样你真系食得开心,我无话可说。贱男BOND 唔系一般人,只系希望100蚊食到100蚊既食材,同100蚊既服务,唔贪心。临走女朋友同我讲下次再黎过咁抵食,我梗系赞成。
妈妈教落,好女人要锡住你,同锡住你荷包。
合埋眼乱咁叫都仲得!
「热带风情,人性服务, 平民价格」
望落装修,几有玩味,见到有粉红鹤同好多橄榄树叶。
贱男BOND 最重视服务,点解?
如果咁样你真系食得开心,我无话可说。
临走女朋友同我讲下次再黎过
咁抵食,我梗系赞成。
焗厚切猪鞍
鲜果汁