2020-08-29
1927 浏览
专登同屋企人嚟旺角试呢间,门口攞飞见要等8个,点知叫得劲快,5分钟就入得,估佢唔到😎装修唔错,如果唔系加左隔板,句”No Cow No Life”应该可以打下卡😂但坐低先发现礼拜六系无得拣最抵嘅午市套餐‼️要礼拜一至五先有‼️心情少低落☹️最后拣左:1️⃣石烧厚切猪扒拼烟肉肠两大块满到泻得嚟,又劲香嘅猪扒,石板仲要热到滋滋声,即刻开心返😂2️⃣石烧巨型鸡扒石烧嚟讲佢系最平嘅!! 但质素okay!! 唔知点解越食越上瘾😂3️⃣韩式牛肉石锅个汁嘅味唔算出,麻麻地‼️4️⃣韩式炸鸡果排做嘅优惠,每2个堂食客就送一个自选小食🍗虽然系送嘅,但一啲都唔hea!!! 外脆内软,上面嘅汁酸酸辣辣,正!每枱都可以拣加唔加每人$18,任饮饮品 bar,同任添饭、意粉、沙律、雪糕🥳令人最惊喜嘅系,意粉唔系斋意粉,而系香蒜意粉果种味😍所以系啲肉未到嘅时候,我已经食左一碗🤷🏿♀️😂而雪糕选择就正正常常,朱古力云尼拿芒果,仲有只菠萝椰汁:0 竟然唔伏得嚟又几好食! 总结💛下次我一定要平日早啲去食美国大理石牛扒$78有200g😭弥补今次嘅遗憾😭
最后拣左:
1️⃣石烧厚切猪扒拼烟肉肠
2️⃣石烧巨型鸡扒
3️⃣韩式牛肉石锅
个汁嘅味唔算出,麻麻地‼️
4️⃣韩式炸鸡