餐厅: 富興潮州麵家
资讯:

2018-12-28 353 浏览
呢间餐厅令人惊喜嘅地方系一入到餐厅老板就好快端上一碗热紫菜汤,同埋即刻问我食乜嘢,服务态度系抵赞嘅!食物质素方面,我叫咗个牛腩饭,我朋友要咗个粉面双拼(牛腩、鱼皮饺)。牛腩肥瘦均匀,食落去几好食,唔似有啲铺头嘅牛腩会太瘦,食落去成口都系渣。需要改善嘅地方系,成碟菜虽然有附送生菜,但系份量有啲少,成餐野变咗多肉少菜。我我都试咗朋友碗面𠮶鱼皮饺,食落都几好味,鱼皮饺𠮶皮食落去好烟靭,推介!成个餐美中不足嘅地方系,一开始送𠮶紫菜汤味精味比较重,饮落去有啲咸,饮完会好口干,呢一点可以改善下~粉面双拼HKD$29牛腩饭HKD$35

粉面双拼HKD$29
牛腩饭HKD$35