2016-10-06 1293 浏览
寻日同一班同事喺葵涌附近做完嘢,之后就见到附近有间瑞士咖啡室,之前都食过佢其他分店,茶餐厅黎讲质素都算唔错😚我哋食嘅时间大约系下就五点左右,所以人流唔算太多,唔使等位就可以入去因为我比较忙所以晏昼冇食午餐,就叫左一个瑞士常餐,见到40几蚊又有意粉、牛油多士、奄列、仲有两只招牌卤水鸡翼!😎个鸡翼真系好入味,虽然唔会太咸,但系就可能就唔系卤水里面太耐,所以啲肉冇乜质感另外个多士就烤得好脆,面包都好松软,加埋牛油喺里面就好香脆奄列系我去茶餐厅嘅至爱,呢度嘅份量都几多,而且佢可以煎到蛋里面有小小半生熟嘅感觉,好正❤️馅料亦都足够个意粉就平平无奇,唔会难食亦唔会太特别其实一个人就食唔晒,但呢个餐真系好丰富,满足我所有嘅需要,唯一美中不足嘅系佢主打嘅瑞士鸡翼唔够好,希望可以有待改善
另外个多士就烤得好脆,面包都好松软,加埋牛油喺里面就好香脆
个意粉就平平无奇,唔会难食亦唔会太特别
下午茶