o系呢度返工左几年, 同居冇咩四川餐厅, 最中意食辣既我平时lunch就食呢间红馆!一直都觉得好出色~ 今晚约左屋企人试下晚餐小菜, 平时我可以食开好辣, 不过今次为左就返老人家所以叫左bb辣餐厅环境干净企理, 老板娘都好好人, 价钱亲民, 平时出去食四川菜真系冇咁抵,呢度唔算贵!好啱食☺️==============================🥢白酒。🥢香喷喷腊味饭。🥢开胃咕噜肉。🥢红馆必食口水鸡。🥢可乐🥢老板娘送既白酒,未食之前DEP一DEP 好有风味🥢开胃咕噜肉 > 平时出去食D咕噜肉好多都系得炸左既粉,冇肉, 今次呢个啖啖肉,亦都好开胃,味道都是酸酸甜甜,好味到配料都食晒!睇得出厨师冇马夫,佢D配料月肉肉粉量都一样多!🥢红馆必食口水鸡 >口水鸡可以系话MY FAVOURITE之一,今次呢个口水鸡味道都刚刚好,而鸡既肉质都算唔差,出面好多都有雪味,但呢度D鸡件好滑,我叫左BB辣岩晒屋企老人家口味,睇相都见到大量香葱芝麻加左入去D鸡件度,好食到清晒!🥢香喷喷腊味饭 >今次我地冇叫白饭,老人家见到餐牌有腊味饭话好耐未食过所以就叫左,估唔到佢咁好味!我地仲食到清晒成个煲,好有镬气!而
今晚约左屋企人试下晚餐小菜,
平时我可以食开好辣, 不过今次为左就返老人家所以叫左bb辣
呢度唔算贵!
好啱食☺️

🥢老板娘送既白酒,未食之前DEP一DEP 好有风味
🥢香喷喷腊味饭 >今次我地冇叫白饭,老人家见到餐牌有腊味饭话好耐未食过所以就叫左,估唔到佢咁好味!我地仲食到清晒成个煲,好有镬气!而且D饭一粒粒咁,腊味多又唔咸,我都好耐冇食过咁出色既腊味饭!超正😋😋食完好满足!
白酒

开胃咕噜肉