2022-04-12
入到香港仔揾唔到艇仔粉嘅踪影🥲就成功发掘咗一间唔只食麻辣口味嘅米线店🍜除咗米线仲有汤饭、小食都好有特色😋而且价钱亲民🤑🤑最最最最最吸引就系…喺 正 骨 位 对 面!🛵超级方便💁🏻♀️.🍜酸豆角炸虾酱鸡翼汤饭👍🏻呢个超推介!豆角配汤饭好夹,鸡翼都无预期中重口味~🦐虾酱味刚好,咸香味适中!汤底亦唔算油,配饭好开胃🤰🏻.另外小食超~级推介:🍅话梅小蕃茄第一次食无皮嘅小蕃茄,无咗果阵草青味,茄肉酸甜好开胃🥰.🌮滕椒鸡粒葱油饼一碗”滕椒鸡粒”俾你自由落葱油饼度,似手抓饼~滕椒辣得好自然😛😛鸡粒放落汤饭度都夹咗~钟意食辣嘅人必点!.🐷麻辣猪耳朵一款凉拌小食,非常爽口而且偏辣~但放落汤饭或米线就刚好了。.🐮红烧牛展米线朋友点嘅米线,牛展好淋,但红烧味唔重~好少可喺米线店见到牛展嘅踪影😂值得一试🐮.(成枱野食好丰富😆)我哋两个人点咗两个主食,再升级套餐配饮品同一款小食。再超级贪心咁试埋葱油饼🌮,埋单居然唔使$200!!超级抵食👍🏻过开香港仔嘅话值得去试试~外面泊车都算方便🛵🏍
喺 正 骨 位 对 面!🛵超级方便💁🏻♀️
🍜酸豆角炸虾酱鸡翼汤饭👍🏻
另外小食超~级推介:
🍅话梅小蕃茄
第一次食无皮嘅小蕃茄,无咗果阵草青味,茄肉酸甜好开胃🥰
🌮滕椒鸡粒葱油饼
🐷麻辣猪耳朵
一款凉拌小食,非常爽口而且偏辣~但放落汤饭或米线就刚好了。
🐮红烧牛展米线
(成枱野食好丰富😆)
过开香港仔嘅话值得去试试~外面泊车都算方便🛵🏍