德福閣

Stanford Café
2018-11-11 537 浏览
平民价钱自助餐☺️以比较平嘅价钱去食自助餐 哩度都算系咁 都算系唔错啦🙃🙂款式多少见人见智 但系沙律吧令我几🈵️意🥗🌽🧀🍅可以自己拣左钟意食嘅菜类 仲可以自己加芝士粉🧀烟肉碎🥓沙律酱😋正冷盘类有长脚蟹🦀青口🐚生蚝 冷面🍥寿司刺身🍣生蚝真系值得一赞👍🏽超级大只 新鲜 肥美🍋真系同我只手掌咁大㖞✋🏽不过挂住食唔记得左影🤣😅寿司种类唔算多 不过刺身方面都算系厚切又肥美的😋🔪热盘都有好多选择 但小妹喜欢薯茸焗田螺/蚝仔🤤🤤都胀卜卜架😍🤩薯茸焗得好好味👍🏽🙂仲有个云吞汤仔 张米纸系食得架 份量小 但啲汤汁好浓郁🙂😉炸物都非常出色 炸得好靓下 只虾大大只 炸得好脆👍🏽👍🏽正㖞 哩个系送嘅 人人有份喔😉😉甜品令我有惊喜啵😍😍有梳乎厘 pancake🥞朱古力喷泉🍫🍡雪糕🍦同埋一啲糕点 几好。小朋友一定好开心🥳
沙律
冷盘类