餐厅: 馬拉公公
资讯:

👍🏻 福建虾面配鸡扒(转掺掺)颜色虽然睇落好红 不过唔使担心佢好啦 因为虾嘅鲜味非常浓郁🦐会忍唔住一啖接一啖咁饮汤!好欣赏店家将鸡扒切碎 咁样每一块肉都能够沾满汤汁🤭配菜仲有芽菜、豆卜等 另外我哋拣咗要掺掺 即油面加米粉 都几推介👏🏻一碗面会有多重口感👍🏻 辣死你吗配吉列斑块吉列斑块超级出色 外层炸皮虽薄 但竟然可以保持香脆到最后😎班块肉质嫩滑 仲有鱼油香 点少少旁边既辣酱 已经非常好食🐟呢个餐仲会搭配椰浆饭 饭粒咬落的确有椰香 属于越嚼越香!配菜会有啲花生同鱼仔 抵食!👍🏻 凉粉西米冰奶味香浓 凉粉同西米份量都好大方 味道唔算好甜 大家可以一试✌🏻注意事项⚠️- 餐牌上款式众多 每次嚟都好有新鲜感😉- 餐厅位于雅都商场food court内 可提供堂食但需自行寻找座位🪑

👍🏻 福建虾面配鸡扒(转掺掺)

👍🏻 辣死你吗配吉列斑块

👍🏻 凉粉西米冰