2021-07-10 110 浏览
在西九龙中心的Food court有一间小店,平民价钱酒店水准,可能会有人问有无咁夸张呀!首先行到去前面见到佢影啲相已经相当吸引,而且价钱绝对系大众化之后见到个 #夏日激赏推介#梗系第一时间叫个“法式焦糖炖蛋”嚟试吓啦!而我朋友由细到大都至爱芒果,所以点可以唔叫呢个“鲜芒果达人盛宴”呀!讲少少嘢比你哋知,我𠮶个焦糖炖蛋老板好用心,即时帮我用火枪烧出焦糖,食落口时真系做到外脆内软,外热内冻,好有层次,还有就系老板多次叮嘱我哋食完要还翻个碗给他,因为𠮶个系特别为焦糖炖蛋而买㗎,唔系一般即弃器皿,其实佢好食的程度应该可以从我朋友张芒果盛宴见到,因为佢未开始食,我已经忍唔住口食了一半至于我朋友个鲜芒果达人盛宴,老板真系落足料,芒果又买得好甜,朋友食得非常满意,呢次系我要去学术交流前的一次约会,多谢老板给了我一个非常好的回忆,交流完我要再翻嚟食埋你其他甜品❤️

之后见到个 #夏日激赏推介#

梗系第一时间叫个“法式焦糖炖蛋”嚟试吓啦!
法式焦糖炖蛋

鲜芒果达人盛宴

2021-07-09
$35 (其他)
法式焦糖炖蛋
鲜芒果达人盛宴