2022-01-06 603 浏览
捉紧堂食的尾巴🍴旺角 有一间性价比高的西餐厅🍴大家🉑️以考虑下哩度🙂🙃生蚝 🦪我地点了三款🤩😍西班牙蚝🇪🇸🦪好重铁味 无咩海水味 比较清新 美国蚝🇺🇸🦪味道比较鲜甜 吞左之后 佢嘅余香仲停留左系个口腔度好耐 正正😍🤩爱尔兰蚝🇮🇪🦪啲蚝好大只 新鲜🉐️嚟又好肥美 不过味道方面就无美国蚝咁甜😊😀整体嚟讲 以哩个价钱嚟讲 都真系高质 新鲜同埋过下口瘾is okay👌🏽👍🏽法式焗田螺 由于小妹系劲钟意食田螺🐌🐌所以一定要点哩个前菜 超级🈶️惊喜的啊🤩😎因为田螺系酿在蘑菇入面🍄蘑菇索哂香草同埋田螺嘅味道🍄🌿🐌啲香草系Rosemary 我最欢的味道🌿💯仲有薯蓉都好滑又creamy🤤🥔还有点了二人餐 🍴餐汤好浓郁 唔会好稀 正正🙂☺️沙律正常发挥无失准 啲菜菜系青瓜丝🥒蕃茄仔🍅沙律菜🥗面包粒🍞配上芝麻酱 一定好食😋🤤除此之外 仲🈶️餐饮同埋甜品cake仔软壳蟹海胆意大利粉 🦀🍝摆设上碟好靓啊‼️‼️软壳蟹超级大只🦀😍海胆汁份量足够 好creamy 每条意粉都沾到啲sauce✌🏽😗炭烧羊架保云苏 卖相劲靓 一上枱见到已经好想食🤣😂🈶️三条羊架 啖啖肉的啊 完全无膻味啵 肉质煎🉐️刚刚好 食起嚟又唔会好韧 配埋个sauc
法式焗田螺
餐汤  沙律
甜品
软蟹壳海胆意粉
炭烧羊架保云苏
炭烧羊架保云苏 卖相劲靓 一上枱见到已经好想食🤣😂🈶️三条羊架 啖啖肉的啊 完全无膻味啵 肉质煎🉐️刚刚好 食起嚟又唔会好韧 配埋个sauce又几夹啵 配菜系薯仔🥔🧄
2022-01-05
法式焗田螺