2018-03-28
同朋友行完街一齐食个dinner,近近哋就入咗呢间餐厅。餐厅个门面好特别见到啲set餐都几抵食,重点系无加一我哋两个人点咗两份餐,餐有跟埋汤同蒜蓉包加嘢饮蒜蓉包好松软劲想嗌多件嚟食啖啖蒜蓉味!蘑菇汤重点推荐比钟意蘑菇嘅人!!!蘑菇味够浓,每一啖都有蘑菇粒。饮到底蘑菇粒系仲有好多,真系舔舔脷南瓜汤味道适中,配埋蒜蓉包劲夹。卡邦尼长通粉 $88芝士唔会好腻蛋香十足,加埋少少烟肉同香草成碟嘢好靓。长通粉够硬唔会入口成pat嘢咁,芝士份量啱啱好。成碟食晒都唔会济同腻!板烧鸡胸及黑豚肉肠配意粉 $98鸡胸非常入味,而且一啲都唔干反而好多汁黑豚肉肠唔会太咸意粉加咗好多香草好鬼吸引但系油咗少少,不过可以食返个沙律中和番钟意饮酒嘅朋友可以转啤酒饮,同朋友一齐食饭吹下水都系唔错嘅选择份量十足而且一个餐包嘢饮,汤同餐包可以话系好抵系元朗嘅朋友可以嚟试下!
餐厅个门面好特别见到啲set餐都几抵食,重点系无加一
我哋两个人点咗两份餐,餐有跟埋汤同蒜蓉包加嘢饮
蒜蓉包好松软劲想嗌多件嚟食啖啖蒜蓉味!
南瓜汤味道适中,配埋蒜蓉包劲夹。
卡邦尼长通粉 $88
板烧鸡胸及黑豚肉肠配意粉 $98