2021-04-29 574 浏览
喺香港净系食过一间天妇罗丼饭,就系炎天丼!因为食过一次之后就返唔到转头,平民价钱!高质天妇罗!仲要每一次都系食海鲜天丼,因为呢个丼饭系最多𩠌,可以试到最多嘢!普遍天妇罗丼饭都要百零蚊,呢间海鲜天丼只需要$80,性价比极高!海鲜天丼有菜心苗,虎虾,流心蛋,茄子,莲藕,鱿鱼,蟹柳棒。一上菜职员就叫我哋食咗菜心苗同埋虎虾先,菜心苗脆到索索声,但系相对上粉浆都比较多,所以食落比较油腻。虎虾好Juice。记得之前黎食有樽饭素喺枱面任加,呢樽饭素都系重点之一!送饭一流!但系今次唔见有,所以我哋问职员可唔可以要饭素,佢都系叫我地食左菜心苗同虎虾先,后来系疫情下嘅分隔版上见到贴住张纸话海胆饭素无货,所以无得供应我哋食完菜心苗同虎虾之后,有位职员主动行过嚟帮我哋加多少少饭素落去,好彩仲有得加!加完叫我哋到少少天妇罗汁落去一齐食,拮爆个流心蛋,真系连饭都好好食!
喺香港净系食过一间天妇罗丼饭,就系炎天丼!

因为食过一次之后就返唔到转头,平民价钱!高质天妇罗!

海鲜天丼有菜心苗,虎虾,流心蛋,茄子,莲藕,鱿鱼,蟹柳棒。

海鲜天丼
海鲜天丼