2023-03-05
旺角近期新开左间日本野🤪 仲有吧枱同卡位拣~为左有omakase既风味 (即系望住师傅处理鱼生🤭)梗系要预早book定吧枱!第一次黎食 用qr code落单 份量公道 鱼生新鲜 价钱都ok 服务爽快 可以encore❣️1. 鲔世刺身盛 $298💁♀️跟汤/沙律/蒸蛋呢个刺身盛有五款刺身 款款新鲜仲要超厚切👏拖罗、海老、带子当然唔少得🤗我地仲加左$32 整多两旧特大赤海虾刺身 😆2. 特选本鲔寿司盛 $128呢个系特选唔同拖罗既四款螯司 由中拖罗、到拖罗蓉军舰 再食到大拖罗 真系齿颊留香👅 唔知食乜就拣呢个最正🤭3. 三文鱼籽刺身丼 $58一粒粒三文鱼籽好juicy😛咬开爆汁真系好过瘾4. 花之恋 $28好厚既三文鱼鱼生😆沙律酱份量适中 口感唔错5. 日本生蚝 🦪 $68三陆 风雅壕👏👏是日mvp🥰真系好fresh好fresh好fresh🌊🌊系出面高价omakase既生蚝质素 超难忘~6. 特选本鲔三色丼 $288💁♀️跟汤/沙律/蒸蛋本身惊唔饱叫多左个丼 但其实好多野食劲饱😂鱼生真系好足料 唔会因为做刺身丼downgrade左sashimi quality7. 元祖波子汽水 $188.
旺角近期新开左间日本野🤪 仲有吧枱同卡位拣~
1. 鲔世刺身盛 $298
💁♀️跟汤/沙律/蒸蛋
呢个刺身盛有五款刺身 款款新鲜仲要超厚切👏
拖罗、海老、带子当然唔少得🤗
我地仲加左$32 整多两旧特大赤海虾刺身 😆
2. 特选本鲔寿司盛 $128
呢个系特选唔同拖罗既四款螯司 由中拖罗、到拖罗蓉军舰
再食到大拖罗 真系齿颊留香👅 唔知食乜就拣呢个最正🤭
3. 三文鱼籽刺身丼 $58
一粒粒三文鱼籽好juicy😛咬开爆汁真系好过瘾
4. 花之恋 $28
好厚既三文鱼鱼生😆沙律酱份量适中 口感唔错
5. 日本生蚝 🦪 $68
三陆 风雅壕👏👏是日mvp🥰
真系好fresh好fresh好fresh🌊🌊
系出面高价omakase既生蚝质素 超难忘~
6. 特选本鲔三色丼 $288
💁♀️跟汤/沙律/蒸蛋