2017-10-22 350 浏览
之前经过东广场开左好多各式各样既食肆 今日终于抽到时间黎试下行左个圈 几间西餐厅之中最后拣左依间餐牌上选项唔多 有个二人餐 188有齐餐汤沙律前菜主菜同饮品 所以谂都无谂就拣左二人餐上餐既时候有惊喜 餐汤沙律前菜好整齐咁放系一块木板上面 睇落相当精致 蒜蓉包烘得香脆 餐汤系blend出黎既南瓜汤 好浓好好饮 但份量略嫌有啲少 薯蓉好有口感 因为佢唔系将薯仔完全压成蓉 会食到一粒粒既薯仔 而且仲有啲炭烧既味道 好特别好好味黑松露忌帘磨茹意粉意粉煮到啱啱好 唔会太腍又唔会太硬 酱汁好creamy 好好食 如果呢个汁当磨菇汤一流烧鸡冬荫公糙米饭 个饭好有惊喜 索哂冬荫公汤既味道 个汁做得好好 系辣辣地既冬荫公 好少食到既味道 如果佢有呢个冬荫公餐汤 我一定会为左个汤再黎😆美中不足既地方系佢用糙米好似有少少硬 个人黎讲唔系太食得惯 如果转番用白饭就prefect荔枝椰果冰 百香椰果冰 饮品就冇咩特别 普普通通 略甜左少少 比起食物好大对比 逊色左少少总括黎讲成餐饭都好有惊喜 好满意估唔到系呢度食到咁有水准既西餐厅 而且价钱亦唔贵 又免加一 我谂会系呢个商场系几大既竞争对手同其他餐厅
之前经过东广场开左好多各式各样既食肆
今日终于抽到时间黎试下