2020-05-14 790 浏览
晚上与朋友在石硖尾食餐,选择比较高格调的🍝「意粉工房」。 晚餐🥣:1) 香浓青豆汤 - 一坐低,伙记好有礼貌咁向我地介招牌菜 厚切鸡扒同猪扒,不过要等,由于好肚饿,问下但伙记有咩可以即食,试左个青豆汤,超浓超好味😋😍2)即焗香脆厚切鸡扒🍗 - 虽然即叫即整,但等大约10分钟就有得食,皮薄同脆到一个点,肉好juicy😋 可以自选配意粉定薯蓉,我同朋友一人叫一款,个薯蓉好足料,好味呀!3)即焗厚切猪扒🐷 -大件夹扺食同好食,有浓厚的香草味,不过要趁热食,冻左就会比较难切开,因为真的好厚,但我无间尺,唔知几多CM😆4)士多啤梨乳酸特饮🍓 - 系店员推介我地试的新调配特饮,味道青新,又唔太甜,值得一试👍🏼👍🏼
晚上与朋友在石硖尾食餐,选择比较高格调的🍝「意粉工房」。

晚餐🥣:

即焗脆皮鸡扒意粉