新蒲岗不嬲都好多平民美食🤣今次去咗间离钻石山站只需要5分钟嘅cafe☕️价钱比平时的cafe便宜很多!Lunch set仲有包埋饮品添🤣Cafe不算大~开放式的厨房👩🏻‍🍳店内有一个窗边小角落🪟光线好好🤩特别适合拍照📸【全日早餐】 $118⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️配料有炒蛋、烟肉、沙律、蘑菇、牛油果、鸡胸肉同埋牛角包,食落去好有Homemade的感觉🏠🥑🍗 每样食材都好新鲜,即叫即做👍🏻【樱花虾明太子奶油扁意粉】 $85 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️性价比好高!平时出面cafe意粉都要百几元起💵意粉汁味道醇厚得嚟又creamy,满满的明太子,食落去每一口都好满足!🍝😋 味道浓郁,但又唔会觉得腻👍🏻【饮品☕️】 开心果Latte⭐️⭐️⭐️⭐️ 开心果控必试!开心果味好浓!味道好特别,开心果味的香味搭配牛奶,饮落去香滑又有层次感。而我叫咗latte~拉花好靓☕✨
新蒲岗不嬲都好多平民美食🤣
今次去咗间离钻石山站只需要5分钟嘅cafe☕️
价钱比平时的cafe便宜很多!
Lunch set仲有包埋饮品添🤣
Cafe不算大~开放式的厨房👩🏻‍🍳