2020-10-17
喺𝐺𝑂𝐿𝐸𝑀饮嘢就饮过两次,今次嚟试下佢个𝑙𝑢𝑛𝑐ℎ,价钱唔算系平时打工仔嘅食𝑙𝑢𝑛𝑐ℎ价钱,但偶尔一次食豪D嚟讲,佢并唔算贵~而且性价比都几高!环境亦都好宽敞,楼底好高,空间感好大~𝐵𝑎𝑟枱位置好靓💛🥄蘑菇汤(跟餐)蘑菇打成蓉完全融合喺汤入面,蘑菇味好浓,入口比较似泡沫口感,唔系𝑐𝑟𝑒𝑎𝑚𝑦 𝑡𝑒𝑥𝑡𝑢𝑟𝑒,几好饮!🍛龙虾汁大虾意大利饭($88)佢应该就唔系用正宗意大利饭,饭系偏长同厚身而非扁身,不过做到半生不熟嘅口感,好有咬口~龙虾汁尚可,食得出味道唔算好浓味,不过整体好𝑐𝑟𝑒𝑎𝑚𝑦,食下食下越食越好食🤣大虾有两只,我呢D唔钟意碌虾壳嘅人觉得有D麻烦😂唔算特别爽口,普普通通咁啦~🐔香煎鸡扒伴薯菜($75)餐牌上面嘅皇牌推荐👑鸡扒好大块,鸡皮煎得好香脆!好多肉汁,肉质唔算太嫩,中上水平♡´・ᴗ・`♡伴碟有沙律菜同薯格。薯格份量好多,炸得好脆,食食下觉得好热气🤣总括然而佢地𝑙𝑢𝑛𝑐ℎ份量都好大,而且质素对得起价钱,𝐶𝑃值高💕不过听其他人讲质素唔系咁稳定,有机会再试睇下系唔系先🙈
而且性价比都几高!
环境亦都好宽敞,楼底好高,空间感好大~
𝐵𝑎𝑟枱位置好靓💛
🥄蘑菇汤(跟餐)
🍛龙虾汁大虾意大利饭($88)
🐔香煎鸡扒伴薯菜($75)
餐牌上面嘅皇牌推荐👑
不过听其他人讲质素唔系咁稳定,有机会再试睇下系唔系先🙈