2021-12-13 474 浏览
呢间次次行过都好多人等 等外卖又有 等堂食又有 一于今次去试下我地差唔多夜晚8点半先去食 唔使等位都唔错 入到去 感觉餐厅环境比较迫 因为疫情又加左胶板 望落仲迫 所以我地揾左张台无人坐 费时搭台 店员服务尚可 会主动帮你点餐 又无话催你落单咁 都ok 我地叫左两个饭 分别系鸡扒肉噪饭 同埋莲藕饼肉噪饭 呢个餐包埋野饮先至$50 午餐晚餐同价 佢食物都几多元化 有肉噪饭 有意粉 有炒公仔面 有麻辣汤面 不过我见d人多数叫肉噪饭同埋汤面个饭一黎到我地哗左一声 d饭多到点食得哂 男士可能食得晒 我建议女士可以叫少饭 相对肉噪就少d 但其实都好够捞饭 肉噪唔似台式肉噪 似港式多d 鸡扒都好嫩滑 好入味 莲藕饼好够味 口感都唔错 都爽口 佢煎得唔太焦 无咁热气 但相对无咁香口 似家庭式既藕饼 再叫左一人一杯热柠水 热柠水最怕佢个皮苦涩 但佢既柠檬唔会 总括嚟讲 以呢个价钱埋单 都算系不错
呢间次次行过都好多人等
等外卖又有 等堂食又有