2024-01-20 1418 浏览
🍝 今日去咗间好似唔错嘅地方尝鲜,开场已经系一个赏心悦目嘅黑椒干炒叉烧意粉,镬气扑鼻,叉烧质感唔错但系略嫌唔够多,意粉啖啖都够晒弹牙。𠮶份日式咖哩吉列猪扒定食仲要讲多几句,先讲呢个吉列猪扒啦,外脆内嫩,蜜汁!咖哩汁略微少咗啲,不过整体嚟讲都算系掂嘅!🍛 同桌嘅朋友试咗下午茶套餐,叫咗个火腿蛋三文治,好明显面包烤得啱啱好,夹落去火腿同蛋都唔会嗌交,几好食。☕ 饮品方面,冻柠蜜系我嘅心水选择,酸酸甜甜正正好,饮完之后成个人都精神番咗好多!餐厅嘅环境同服务都算得上系巴闭,唔会太过拘谨。总括嚟讲,系个几适合朋友聚会嘅好地方,食物美味,份量都几满足。下次有机会仲想试下其他佢哋嘅招牌菜式。大家有空可以黎试下,唔洗太拘泥,轻松享受嘅!👍