2021-12-01
难得平日放假,就嚟左试吓呢间小型cafe店。位于海趣坊商场内,装修好特别,入到去有好舒服既感觉😌😌🗒餐牌既嘢食同野饮选择种类唔算多,但系有我最中意食既🥗all day beackfast同🌭hotdog🤩🤩我地2个人order左👉墨西哥莎莎莎莎酱热狗HK$43- 同埋Green breakfast HK$108-🌭Hotdog面包有烘过,热辣辣脆脆地,入边夹住粗身肠仔,再加埋个好清新有洋葱汁嘅酱汁,好好味🤤🤤🥗Green breakfast系素食,不过份量好多好饱肚,黑松露炒蛋有好多黑松露,菠菜芝士薯波外脆内软,牛油果上面加咗啲脆脆粒,牛角窝夫上面加咗少少蜜糖,好满足🤗🤗饮品方面,因为我哋两个都唔饮咖啡,所以叫咗花茶🌸。花茶亦都有惊喜,我地order左👉热玫瑰伯爵茶🍵HK$36-同埋热柠檬姜茶🍵HK$36-;玫瑰伯爵茶有好浓嘅玫瑰花香味,而柠檬姜茶亦好清新店内座位唔算多,好在我地早咗嚟唔洗排队等😆😆,买单时见到有人系门口等紧👨👩职员人数不多但好有礼貌👍👍,需要注意店内食物同饮品系分开叫,没有set餐,但系我觉得呢个价钱有呢个食物质素系绝对超值❤️