2018-03-21 307 浏览
琴日放工想自己行下 顺便去买下衫为左星期六去饮做准备 所以就去左葵芳广场 大家都知道葵芳广场有好多野食 但我今日要同大家share 嘅系位于地下嘅街房小铺 -一品香个到虽然地方浅窄 但系平时食开一啲大型连锁餐厅或者高级餐厅 有时食下依啲民间餐厅都别有一番滋味 依一间餐厅出名系食担担面 所以我今日就叫左套餐二 担担什饺面加4只锅贴 有杯冻豆浆 $59 食夜晚依个价钱都几扺!个担担面几特别 佢除左有花生酱同辣油之外 仲加左肉松同炸菜 成个面捞埋一齐个味道都几好味 有啲咬口 佢里面有4只饺 包括韭菜水饺 辣肉饺 虽然卖相唔太好 但好足料 佢啲水饺都好大只 而锅贴都好热辣辣 同埋都真系大只 食完四只锅贴已经饱饱地 佢个皮煎得几脆 不过块皮薄啲就更加好 不过胜在每只都好多肉食 点埋个醋就好满足😋 杯豆浆清甜可口 整体黎讲真系唔错

个担担面几特别 佢除左有花生酱同辣油之外 仲加左肉松同炸菜
成个面捞埋一齐个味道都几好味 有啲咬口 佢里面有4只饺