招聘中
月薪 (面议)
$15,000-$18,000
月薪 (面议)
2021-03-14 492 浏览
作为一个争鲜拥趸, 我平均一两星期就会食一次争鲜。 有一日, 男朋友竟然同我讲, 佢从来未试过堂食争鲜。 我: 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱其实离开主场大埔既时候, 我好少会食呢啲快餐寿司。 不过见佢竟然未食过咁乡下仔。 必须要带佢开下眼界, 说话唔多讲即刻带佢黎排一排队。 可能嚟得早, 星期日12点半, 排左三四个字就到我哋, Lucky~~入去觉得舖头好大, 同埋可能间隔问题, 所以佢冇将啲台排得好迫, 好宽敞, 疫情期间真系有隔开两个位两个位, 我几钟意呢间争鲜。 🤭🤭🤭 食物方面, 相信都唔需要我多讲, 最近既限定系蟹肉蟹膏寿司。 不过因为我男朋友未食过,所以我都好有耐性地同佢介绍争鲜嘅玩法😂😂😂😂😂 例如边款寿司系期间限定, 边款寿司系双碟价钱。 对第一次嚟食争鲜嘅佢黎讲, 我觉得应该都有九分。😂😂