2024-03-29 311 浏览
特选•蕯摩牛寿喜烧lunch set ($199pp)上牛之前系有前菜的🫡hmmm有个豆腐但我唔记得侧边个两个沙律薯蓉系有咩分别😂薯蓉overall入口几顺滑嘅👻食完之后 staff就会递埋饭、生鸡蛋、野菜同呢个set嘅赤身A5和牛上嚟!个人觉得唔钟意食太肥嘅朋友们可以拣呢个set👻因为冇咁油 牛味比较出🫶🏻寿喜烧汁好食浓味嘅!认证!绝对唔系超市罐头质素🤣日本饭真系冇得输🥹本人唔好食饭 但每次一有珍珠米就停唔到口🥹寿喜烧汁加珍珠米系劲match!!!🥹.特上•蕯摩牛寿喜烧lunch set($249pp)个set同上面唯一嘅分别就系碟牛😬呢个set嘅牛叫霜降a5和牛 嗯冇错 脂肪比例真系多好多😗但我地唔知系咪唔好彩 上个碟头两块油脂分布唔太平均 搞到佢一夹就散🙂寿喜烧嘅精髓就系要一大块咁食再点生蛋食先正😋但试咗头一块 因为碎咗 食落口感搞到似打边炉个啲普通肥牛🙏🏻到最后个块终于完整夹到 友人话质素其实唔差 食得出同赤食有唔同.第一次嚟有个staff帮手烧一两转 第二次嚟staff帮手烧咗一次之后我地就全自助😂今次嚟明显比第一次少咗人 不过都系book定位稳阵啲😉overall我觉得如果
特选•蕯摩牛寿喜烧lunch set ($199pp)

特上•蕯摩牛寿喜烧lunch set($249pp)

第一次嚟有个staff帮手烧一两转 第二次嚟staff帮手烧咗一次之后我地就全自助😂今次嚟明显比第一次少咗人 不过都系book定位稳阵啲😉overall我觉得如果返唔到乡下又想平平地食吓寿喜烧过吓口瘾 呢间绝对满足到你😌