2018-03-16 511 浏览
上星期六同男朋友去昂平360玩左半日, 原来依家昂平360加左合家欢影院同游戏!!一家大细去真系可以玩足一日!!不过可能始终系旅游区啦, 食嘢好鬼贵!!所以我哋都系番番东涌先食嘢!!好鬼肚饿添!!我哋嗱嗱声去左富东广场揾嘢食!!最终拣左食民华餐厅!!因为够大众化!!我叫左鲜茄叉烧通粉+香肠炒蛋+即烘牛油多士+冻柠茶!!鲜茄汤底超浓!!叉烧都算肥美!!不会靭BB!!通粉细细粒易入口!!炒蛋超滑!!牛油多士应该系烘完即上枱!!所以超脆口!!好味!!嚟茶餐厅识饮嘅梗系饮冻柠茶啦!!超有茶味!!我男朋友要左足料糯米鸡+蒸猪肉烧卖+冻柠茶!!足料糯米鸡好大只!!真系足料㖞!!无吹水!!仲有只鸡翼系入面!!猪肉烧卖就ok啦!!有机会都想嚟多几次食嘢!!