环境 ᴇɴᴠɪʀᴏɴᴍᴇɴᴛ☁️舖头面积好大 分两层 极多打卡位!! 仲有bar台 走廊好阔 不过上二楼需要楼梯 试过由商场入都唔得 轮友要留意喇 原谅我再吐槽(>_<。) book左台张台依然好细 好勉强先放到野食 同埋部份人气野食都未必有 少少空欢喜一场 (ᐡт тᐡ)食物 ғᴏᴏᴅ🥢✦ 巴马火腿火箭菜 ᴘʀᴏsᴄᴜɪᴛᴛᴏ ᴀʀᴜɢᴜʟᴀ ᴘɪᴢᴢᴀ 𓏔 👒 ✧ 🍖 ˳必点!! 本来对呢款冇咩好感 因为唔系特别钟意火腿 但系今次真心改观 pizza除左火箭菜同parma ham 仲有罗勒 柠檬 mozzarella cheese, parmesan cheese~ 入口火箭菜中和左火腿既咸味 仲有阵清新既感觉૮ . ̫ . ა 芝士味亦突出 份量两个人share刚好✦ 黄金海胆 sᴇᴀ ᴜʀᴄʜɪɴ ᴘᴀsᴛᴀ ‧₊˚🛎 ᯤ🍜ˎˊ˗ 人气之选 ·͜· 意粉较平时粗身 有咬口 汁好creamy 但海胆味较为淡 其实都几唔错 不过对比上上个post既一间稍微逊色✦ ᴛɪʀᴀᴍɪsᴜ 🍮·˚ ༘ 🧉✧另一大热ᰔᩚ 非常唔错 酒味够浓但唔苦涩 又creamy 值得一试✦ ɪᴄᴇ
环境 ᴇɴᴠɪʀᴏɴᴍᴇɴᴛ☁️

食物 ғᴏᴏᴅ🥢

✦ ᴛɪʀᴀᴍɪsᴜ 🍮·˚ ༘ 🧉✧

✦ ɪᴄᴇᴅ ᴘɪɴᴋʏ ʟᴀᴛᴛᴇ 𓍯 🍧🌁 𓈒
ɪᴄᴇᴅ ᴘɪɴᴋʏ ʟᴀᴛᴛᴇ 𓍯 🍧🌁 𓈒

知道最有人气既饮品系芫荽cocktail 但系芫荽真的不了 。°(°´ᯅ`°)°。 所以改试呢个 卖相好可爱呢 有果肉既 但系整体偏淡 士多啤梨味都几淡 大家可以试其他( ,,>ᴗ<,,)

𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃
☟☟︎︎ᴍᴏʀᴇ ᴏɴ ɪɴsᴛᴀɢʀᴀᴍ☟︎☟︎