2021-08-04
平民扒房,价钱平民,但质素却顶级!性价比很高- 首先是南瓜汤,南瓜蓉入口即溶,好香滑,而且有阵阵忌廉味!-另外是生蚝oyster, 呢个绝对系<必点item>基本上台台都会食,真系好新鲜,爽口弹牙,鲜味好强!有海水味,要encore😬😬😬- 跟住系澳洲和牛铁板🐂 话明叫扒房,点可以未试过佢地既牛扒!佢哋会有两块热石 ,职员非常细心同你讲解做法!牛味好香好重。同埋可以自己调校成数,我同朋友都钟意食medium rare, 完全食到牛味本身嘅肉质好香好细致!好嫩滑😋😭!-再嚟系大蚬忌廉意粉一嚟到已经好香!好香忌廉味🤗跟住仲有啲蚬肉好大只 肉质好鲜甜🤩 正!-饮品方面我哋叫咗两款叫先饮品,一般系石榴味,一般系集妹味,两杯都好好味,唔会话系死甜,𠮶种甜系略略有水果嘅鲜味!🍓🍒-整体来讲,我哋觉得每一样食物都好食,出色嘅系和牛,要食得出牛扒本身好唔好味,根本唔需要太多调味料,系冇咩调味料下,依然觉得𠮶块牛肉好好味,咁先至系真正嘅牛肉!🐮🥩
首先是南瓜汤,南瓜蓉入口即溶,好香滑,而且有阵阵忌廉味!
另外是生蚝oyster, 呢个绝对系<必点item>
再嚟系大蚬忌廉意粉