2022-12-31
▫️突然好想食米线‼️ 即刻search米线关注组👩🏻💻 见到呢间麻辣米线大推🙌🏻 仲有卖相超吸引既鸡丝山😻 即刻嗱嗱声冲去食🏃🏻♀️🍜 招牌酸辣汤 $31+猪软骨 $10+甜酸斋 $9▫️点左中小辣,好钟意辣中带酸既味道,净系闻到阵味都已经流晒口水🤤 拣𩠌时见到猪软骨隔离有个👍🏻 果然几好食,煮得入味又够淋,可以连骨一齐食🦴 甜酸斋酸酸甜甜,索晒汁一样超淋😆 发觉自己成个呀婆咁最钟意啲淋pat pat既𩠌👵🏻🌶 秘制麻辣汤 $31+秘制腩肉 $10+卤水猪肚 $10+韮菜 $8▫️麻味香浓几突出,一样叫左中小辣,对比下麻辣感觉上辣啲🥵 腩肉入味又唔会太肥,猪肚够爽口,加埋一堆韮菜令碗米线更加香😌🧄 蒜泥鸡丝山 $24▫️一座鸡丝放系你面前🗻 鸡丝撕得比较碎同干身,会另外配上麻辣汁🌶 几惹味但点太多会有少少咸🤏🏻🥬 菜心 $13▫️菜类想清啲走左蚝油✌🏻 唔贵但份量唔算多,不过菜系新鲜既🍃🍵 玉露绿茶 $9▫️是但啦同便利店价钱差唔多🤣
🍜 招牌酸辣汤 $31
+猪软骨 $10